Når håret blir tynnere mangel på næringsstoffer er ofte årsaken

Wonder sjampo, luksusoljer, vekstserum – flere og flere hårpleieprodukter har oversvømmet nettet for en tid nå. Hennes tremende løfte: Maksimal hårvekst og volum full. Men kan hudpleieprodukter holde det løftet? Pakker du problemet ved roten?

Marokkansk olje gjør ikke noe marokkansk hår ennå

Hvis håret vårt ikke vokser (mer) så fort vi ønsker eller gradvis mister sin fylde, kan det være mange grunner til det. Årsakene er like forskjellige som vårt hår selv: Mens noen er velsignet med en full, skinnende man, skylder andre sine gener at deres hår blir mindre rikelig. Dette er helt normalt og kan vanligvis ikke endres – naturlig. Marokkansk olje gjør ikke noe marokkansk hår ennå. Men hva om håret begynner å bli tynnere hver dag? Hvis det i løpet av få år bare var en tynn børste igjen fra en tykk hestehale? Da går denne endringen utover det vanlige daglige håravfallet, og det er på tide å komme til roten til problemet.

Sann skjønnhet kommer fra deg – du er hva du spiser

For det såkalte diffuse, ikke arvelige hårtapet, kan det være flere utløsere: i tillegg til hormonelle årsaker, skjoldbruskkjertelproblemer, stress eller feil, z. B. lastet med silikon hårpleieprodukter, ikke sjelden mangelsymptomer er kilden til alt ondt. Mer alvorlige manifestasjoner av disse manglene kan noen ganger være skjult – noe som gjør det enda viktigere å ikke bare akseptere symptomer som økt hårtap og i stedet håndtere behovene til ens egen kropp.

Uansett hvor dyrt en kur, tinktur eller annen ekstern skjønnhetsapplikasjon er til slutt, bare tilgitt kjærlighetsproblemer, hvis det ikke er sant ved basen. Nøyaktig de forsømmer imidlertid flere og flere mennesker. Eksempel selvtilfreds? For den nyeste profesjonelle hårpleie sett sitte 100 euro for mange overraskende enkelt – spesielt hvis reklame løftet vekker sine egne lengsler. I supermarkedet er imidlertid hver krone reversert tre ganger – sant til mottoets stinginess er kult, det må være mye, billig og beleilig pakket. Hva mange glemmer: De gode kjøpene som bare lander i våre handlekurv, kommer til slutt i våre kropper, der de skal levere vår motor med energi. Og selv de daglige anbefalte fem porsjoner av frukt og grønnsaker kan ikke være så sunne hvis de ble dyrket i rekordtid til XXL-størrelse. Sann skjønnhet kommer fra innsiden, og du er hva du spiser.

Godt å vite hva som betyr noe med hensyn til ernæring:

  • Vitamin A er uunnværlig for å bygge hud og hår. Det sørger for en sunn hårvekst og gjør hårselen smidig.
  • B-vitaminer styrker hud og hår, aktiverer viktige metabolske prosesser i hårroten og sikrer en sunn hodebunn. Spesielt viktig: vitamin B3 (niacin), vitamin B5 (pantotensyre) og vitamin B6 (pyridoksin).
  • C-vitamin transporterer det viktige hårkomponentjernet gjennom kroppen vår til hårrøttene, og styrker også cellene i håret.
  • Vitamin H (biotin): forårsaker at skalene på hårakselen nærmer seg og gir håret styrke og glans.
  • Jern er ansvarlig for transport av oksygen i blodet og er medvirkende til cellevekst og dermed i hårvekst.
  • Zink, all-rounder blant sporelementene, aktiverer mange enzymer. Det fremmer hårvekst, beskytter hårrot og sikrer en sunn hodebunn.
  • Kobber må ikke mangle i næringsplanen for sunt hår: Det tilhører mange enzymer, regulerer metabolske prosesser i kroppen og dermed også i hårcellene.
  • Silikon er et sporelement som allerede forekommer i store mengder i kroppen ved fødselen. Gjennom årene reduseres kroppens minne og må bygges opp gjennom mat. Men som det ikke finnes i mange matvarer, anbefales det ekstra inntak av kosttilskudd.
  • Protein er skjelettet til alle kroppens celler. Det produserer håret ingrediens keratin.

 Avhengig av dine spise- og livsstilsvaner kan det være nyttig å ta kosttilskudd for å kompensere for din eksisterende mangel. I tillegg til doseringen er biotilgjengelighet en viktig suksessfaktor som bestemmer om de tilsatte vitaminer og næringsstoffer kan absorberes av cellen.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70