Høy følsomhet, egenkjærlighet og energi

Som mange svært følsom, og jeg har alltid hatt faser der jeg har lidd av mangel på energi. Men i mellom det var tider da jeg sprayet med energi. I år har jeg tenkt på hvorfor dette kan være, og lengtet etter å føle seg så godt. Og jeg har analysert hver detalj av livet mitt på den tiden, og sammenlignet med min nåværende liv. Var det på grunn av god luft i mitt forrige bosted? Var det fordi jeg var singel og mitt forhold, men det kostet meg mye energi? Jeg hadde på den tiden andre kostvaner? Jeg liksom levd sunnere? Eller jeg er bare eldre? Men før den siste gode fasen jeg hadde en verre og siden jeg var yngre? Jeg kunne gjøre ingen følelse av det til meg i lang tid. Ved en tilfeldighet jeg jobbet i det siste med spørsmålet om egenkjærlighet og gjorde noen øvelser. Og plutselig jeg sprøyte igjen med energi og føler meg som tilbake da!

i livet kan du aldri stå stille. Enten vi er i en oppadgående spiral. Da våre indre dialoger er kjærlig. Vi liker hvordan vi er fornøyd med det vi gjør, stolt av hva vi har oppnådd og full av glede over hva vi kan oppnå. Hver av disse ideene er å skru oss opp en etasje i oppadgående spiral. Dette er staten selv-kjærlighet. Eller vi er i en nedadgående spiral. Vår indre dialog er da ikke takknemlig. Oss irriterende lite rull med fett som har dannet på magen. I vårt daglige arbeid, selv de minste feil falle på oss, men våre gaver vi tar for gitt. Det plager oss at vi er lei allerede, og det faktum at vi er begeistret for det, vi er enda mer sliten og kan ikke slå av, men for ren stress når vi endelig ha en pause. Hver av disse ideene er å skru oss dypere inn i den nedadgående spiral. Den dårlige nyheten: Meget følsomme mennesker rushing ekstremt rask i kjelleren når de er i en nedadgående spiral. Den gode nyheten: Meget følsomme mennesker skyter like fort opp når de flytter til den oppadgående spiral av egenkjærlighet. Dette er sannsynligvis på grunn av vår svært følsom og emosjonell i vår mobile kraftsystemet. Så vi trenger virkelig å være ekstremt forsiktige og nøye hvordan vi håndterer oss selv!

Solen og den mørke siden eller den delte jeg vi alle kommer som et komplett menneske til verden. Spedbarn og småbarn som har opplevd noe ondt, elsker hverandre akkurat slik de er. Men avhengig av omgivelse barn raskt lært at en del av deres egenskaper ikke er i orden. I et håndverk familie f.eks hardt arbeid og fysisk arbeid anses høy dyd, mens intellektuelle evner blir krenket. I en akademisk familie at kanskje det motsatte er tilfelle, er det håndverk er foraktet. Konservative familier krever sine barn til å tilpasse seg, funky familier at de kan justeres under noen omstendigheter etc. Hva fremmet i en familie, og det som er avvist, avhenger det helt på den aktuelle subkulturen. Til slutt er det nesten alle mennesker, slik at egenkjærlighet er tapt av en sprekk som jeg aksjer – resultatet er en lys side med egenskaper som de er stolte av, og som liker å vise til utsiden, og en mørk side med egenskaper man har så langt i bakgrunnen som du ser på de som ofte ikke engang er klar over. Enheten er tapt, vi føler ubehag, men vet ikke hvorfor, og se etter den forsvunne bevisstløs på utsiden. Er egenkjærlighet gang tapt, vil det være hvis-så formler: Hvis jeg bare finne en partner som virkelig elsker meg, da alle ville være godt nytt. Hvis jeg hadde suksess bare at jeg skulle ønske jeg hadde det bra. Hvis jeg bare hadde mer penger, kunne jeg gjøre hva jeg trenger for min velvære meg endelig. Men alt dette er en illusjon – det tapte paradis er i realiteten i en selv Og uten egenkjærlighet en av favoritt partner, størst suksess og millioner av euro for å hjelpe noe .. For de fleste av oss egoet er derfor i en solenergi og dele en mørk side. Dette koster oss på flere måter enn energi: Først er vi proporsjonene at vi har blitt presset inn i skyggene, ikke tilgjengelig. Dette kan skje når noen som har blitt opplært til å tilpasse seg for å være noe sånt som selvsikkerhet, for eksempel; eller noen som har blitt stoppet for flid, evne til å gjenopprette. For noen som er utdannet konservativ, kan kreativitet bli blokkert, kan noen som er utdannet funky få problemer med montering i, etc. Men ikke engang trenger full effekt av vår sol side gjenstår for oss – en del av det er at er nødvendig egenskapene som hører til den mørke siden å undertrykke. Så mangel på ubetinget egenkjærlighet fører uunngåelig til en mangel på energi.

 

 

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70